AANBOD

Voor meer informatie kunt u terecht bij de pagina contact, of ons mailen via: info@pog.nl

TE HUUR: Amersfoort, Utrechtseweg, business unit

Villa Berkenhoek is gelegen aan de Utrechtseweg in het centrum van Amersfoort. De villa beschikt over een eigen parkeerterrein achter het gebouw. Op dit moment zijn er in het gebouw diverse kantoren en (o.a. tandarts) praktijken gevestigd.

Op de tweede verdieping in dit gebouw zijn momenteel diverse kamers/units te huur vanaf 21m2.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@pog.nl

TE HUUR:  Baarn, Kerkstraat

VANAF 1 JANUARI 2022 TE HUUR:  Baarn, Kerkstraat 

32 m2 business unit/kantoor/praktijk ruimte

Huurprijs: € 5.750,- per jaar exclusief BTW en servicekosten. 

In de monumentale kantoorvilla “Huize Veltheim” is momenteel in het souterrain een ruimte te huur van 32 m2 voor kantoor of praktijkruimte. Gemeenschappelijke wachtruimte, toiletten en pantry/keuken.

 

390 m2 zelfstandige kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping met 8 parkeerplaatsen. Eventueel ook separaat te huur.

Huurprijs: € 64.000,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

In de monumentale kantoorvilla “Huize Veltheim” is op dit moment het hoofdgebouw bestaande uit begane grond, 1e verdieping en grote opslagzolder met dakterras te huur. Bij deze ruimte horen 8 parkeerplaatsen op eigen terrein. De begane grond beschikt over een moderne Siematic keuken en een mooie stijlkamer. Daarnaast nog 2 grote kantoorkamers. Op de eerste verdieping, welke middels een statige trap wordt bereikt, zijn 4 ruime kantoorkamers beschikbaar waarvan één met balkon. Ook zijn op deze verdieping een pantry en twee toiletten te vinden. Via een trap bereikt men vervolgens de zolder met een entree naar het ruime dakterras.

Huize Veltheim (anno 1818) is volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien zoals parkeren op eigen terrein, nieuwe elektra, cat5 bekabeling, glasvezel, airco etc. Verder is er in het souterrain een grote wachtruimte en een keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Aan de achterzijde van de villa is een eigen parkeerterrein.