AANBOD

Voor meer informatie kunt u terecht bij de pagina contact, of ons mailen via: info@pog.nl

VERHUURD: Baarn, Eemnesserweg 69, biljarthuisje

50 m2 kantoorruimte

Naast de monumentale Villa Pera, aan de Eemnesserweg, ligt dit unieke en tevens monumentale, biljarthuisje.

Het biljarthuisje heeft een oppervlakte van 50 m2. Het is voorzien van prachtige houten luxaflex, een kroonluchter, een eigen pantry voorzien van koelkast en vaatwasser alsmede een eigen wc. Het biljarthuisje is tevens voorzien van Cat 5 bekabeling. Daarnaast zijn er diverse unieke en prachtige elementen zoals een mooie oude ledenradiator en een houtkachel. 

Bij het biljarthuisje hoort 1 parkeerplaats en een eigen terrasje in de bosrijke tuin.   

VERHUURD: Baarn, Eemnesserweg 69, business units

116 m2 kantoorruimte

41 m2 kantoorruimte

In de kantoorvilla “Villa Pera”, aan de Eemnesserweg, zijn momenteel 2 kantoorunits beschikbaar. 

De unit van 116 m2 is gelegen  op de begane grond en bestaat uit een kamer en suite, een grote tuinkamer en een serre. In de unit zijn 2 marmeren  schouwen, veel en grote glas in lood ramen, een mooie oude ledenradiator, diverse prachtige kroonluchters, origineel beschilderde plafonds, wandbespanning etc. In de tuinkamer, welke gelegen is aan de zuidzijde, is een airco unit aangebracht. Bij de unit horen  2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

De unit van 41 m2 is tevens gelegen op de begane grond. De kamer is voorzien van een kroonluchter, grote spiegel boven de haard, een prachtig  perzisch tapijt, een grote inloopkast en een airco-unit. . Deze kamer kijkt uit op de monumentale tuin. Bij de unit is 1 parkeerplaats op eigen terrein begrepen.  

In het souterrain is een grote en volledig uitgeruste eetkeuken, beschikbaar voor alle huurders. Op de eerste verdieping is een grote vergaderkamer voorzien van prachtige antieke vergadertafel en flatscreen, tevens beschikbaar voor alle huurders. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een pantry voorzien van alle gemakken en voor gezamenlijk gebruik. De villa is gelegen in een prachtig aangelegde tuin met tuinset. De kantoorvilla is monumentaal maar ook voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals Cat5 bekabeling, patchkasten, nieuwe elektra, airco units, lift etc.  

TE HUUR: Baarn, Oude Utrechtseweg 17C

178 m2 kantoorruimte

    

In dit originele prachtig gerestaureerde koetshuis hebben wij momenteel de volledige rechtervleugel te huur van 178 m2. Dit is een geheel zelfstandige unit met eigen entree, keuken, kelder kantoren op de begane grond en op de eerste verdieping. 

Deze unit is geheel voorzien van een prachtige eikenhouten vloer, houten luxaflex, designverlichting, een volledig uitgeruste keuken, een kelder en 4    parkeerplaatsen op eigen terrein. Het 19e eeuwse koetshuis is in 2007 geheel gerenoveerd en voorzien van een prachtige eikenhouten vloer, houten    luxaflex, prachtige designverlichting etc. Het pand is gelegen op een A-locatie, in het centrum van Baarn, op loopafstand van het trein- en busstation (2 minuten) en de winkels en horecagelegenheden. Ook bent u binnen 3 minuten met de auto op de A1 of de A27!

TE HUUR:  Baarn, Kerkstraat 1
28  m2 kantoorruimte 

109 m2 kantoorruimte 

In de monumentale kantoorvilla “Huize Veltheim” zijn momenteel op de begane grond een tweetal business units te huur vanaf 28 m2. Ook is het mogelijk deze twee units samen te huren.

Huize Veltheim (anno 1818) is volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien zoals parkeren op eigen terrein, nieuwe elektra, cat5 bekabeling, glasvezel, airco etc. Verder is de villa geheel gestoffeerd en is er op de begane grond een keuken voor gezamenlijk gebruik, op de  1e verdieping een pantry voor gezamenlijk gebruik en is er op de zolder een ruimte om archief op te slaan. Aan de achterzijde van de villa is een eigen parkeerterrein.