AANBOD

Voor meer informatie kunt u terecht bij de pagina contact, of ons mailen via: info@pog.nl

TE HUUR: Baarn, Eemnesserweg 69, business unit

62 m2 kantoorruimte

Huurprijs: €12.420,- per jaar exclusief BTW en servicekosten

In de kantoorvilla “Villa Pera”, aan de Eemnesserweg, is momenteel één kantoorunit beschikbaar. 

De unit van 62 m2 is gelegen  op de eerste verdieping en bestaat uit één kamer . In de unit is een marmeren schouw met een grote spiegel erboven, veel en grote glas in lood ramen met een prachtig uitzicht op de monumentale tuin, een prachtige kroonluchter, origineel beschilderd plafond, wandbespanning etc. Bij de unit hoort een parkeerplaats op eigen terrein. 

In het souterrain is een grote en volledig uitgeruste eetkeuken, beschikbaar voor alle huurders. Op de eerste verdieping is een grote vergaderkamer voorzien van prachtige antieke vergadertafel en flatscreen, tevens beschikbaar voor alle huurders. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een pantry voorzien van alle gemakken en voor gezamenlijk gebruik. De villa is gelegen in een prachtig aangelegde tuin met tuinset. De kantoorvilla is monumentaal maar ook voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals Cat5 bekabeling, patchkasten, nieuwe elektra, airco units, lift etc.  

TE HUUR:  Baarn, Kerkstraat 

48 m2 business unit/kantoor/praktijk ruimte

Huurprijs: €8100,- per jaar exclusief BTW en servicekosten. 

In de monumentale kantoorvilla “Huize Veltheim” is momenteel op de begane grond een business unit te huur van 48 m2. 

Huize Veltheim (anno 1818) is volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien zoals parkeren op eigen terrein, nieuwe elektra, cat5 bekabeling, glasvezel, airco etc. Verder is er in het souterrain een grote wachtruimte en een keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Aan de achterzijde van de villa is een eigen parkeerterrein.